J&P Program

Tiszta Nyelv kommunikációs tréning

Tiszta Nyelv kommunikációs tréning Budapest

Az AHIMSZA elvein alapuló Tiszta Nyelv kommunikációs tréninget tart Tamás Kata május 31-én, szombaton 14:00 és 18:00 óra között Budapesten a II. kerületben.

  • Érdekel az, hogyan tudnál feltétel nélküli elfogadással meghallgatni valakit?
  • Hogyan tudnád megteremteni azt a teret, amiben megnyílhat saját megoldásaira
  • Hogyan segíts elő valódi, mélyről jövő változásokat?

Ismerkedj meg a nyelvvel, amelyet David Grove 40.000 terapeutának, coachnak, egészségügyi szakembernek, tanárnak tanított meg 3 földrészen! Azonnal használható módszerek vezetőknek, szülőknek, coachoknak, pszichológusoknak, változások elősegítésére, a belső gyógyítóra való megnyitásra.

Mit kapsz a Tiszta Nyelv Tréningen?

  • Megismered és elkezded használni a 12 Tiszta Kérdést.
  • Önismereti gyakorlásban lesz részed.
  • Elsajátítod a kliensekkel, beosztottakkal, tanítványokkal való munkának egy forradalmian új módját, amikor azt érzik, valóban meghallgatták őket, csökken ellenállásuk és megnyílnak saját megoldásaikra.
  • Megtanulhatod, hogyan könnyítsd meg a változásokat, csökkentsd a tüneteket, segítsd a belső gyógyító megjelenését.
  • Javuló kapcsolatot tapasztalsz klienseiddel, tanítványaiddal, beosztottjaiddal és saját magaddal.
  • Olvasd el mint mondanak azok, akik már részt vettek a tréningen: vélemények

Mitől tiszta a Tiszta Nyelv?

A „tiszta” szó azt jelenti, hogy ezekben a módszerekben a kérdező fél a lehető legkevésbé próbálja meg befolyásolni a válaszolót. A Tiszta Kérdések úgy vannak kidolgozva, hogy a kérdező nem tudja a beszélgetésbe belevinni saját előfeltevéseit, világnézetét, hiedelemrendszerét, vagyis nem tudja befolyásolni a másik megnyilatkozásait.

Azt, hogy a kérdések mennyire képesek befolyásolni a választ, egy a pszichológia mezejéről származó példával illusztrálnám. 1974-ben végezte Loftus és Palmer az alábbi kísérletet: 150 résztvevőnek bemutattak egy 1 perces filmet, amely két autó közlekedési balesetéről szólt. Egy hét múlva visszahívták a résztvevőket és két csoportra osztották őket. Az egyik csoportnak azt a kérdést tették föl, hogy „Látott-e üvegcserepeket, amikor a két autó egymásnak rohant?”. A másik csoport ezt a kérdést kapta: „Látott-e üvegcserepeket, amikor a két autó egymásnak koccant?” Az első kérdésre válaszolók több mint kétszer olyan valószínűséggel láttak üvegcserepet, mint a második kérdésre válaszolók, miközben az eredeti filmen egyáltalán nem volt üvegcserép. Vagyis hihetetlen lényeges az, hogy milyen kérdéseket teszünk fel egy másik embernek.

Tamás Katalin tanácsadó
Tamás Katalin kommunikációs tanácsadó

Tiszta Nyelv Tréner

Tamás Katalin kommunikációs tanácsadó

További információk a tréningről

IDŐ – 2014. május 31-én, szombaton 14:00 és 18:00 között
HELY – Hattyú Szellemi Központ, Budapest, II. ker., Vérhalom tér 5.
DÍJ – A Tiszta Nyelv Tréning díja 10.000 Ft/fő. Ha ketten jöttök, kettőtöknek együtt 16.000 Ft a tréning.
INFO – További információk a módszerről – Tiszta Kommunikáció
BÁRMI – Ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan hívj: 30/364-0-364

Regisztráció

A tréninget minimum 6, maximum 14 érdeklődővel tartom meg. Amennyiben szeretnél jönni, kérlek jelezd nekem emailben a telefonszámod feltüntetésével: info KUKAC tiszta-kommunikacio.hu. A regisztráció a Kata Bt. nevére befizetett – 1 és két ember számára is ugyanannyi, – 5.000 Ft előleggel válik teljessé a Tiszavasvári Takarékszövetkezet 68700054-10509483 számú számlájára. Az előleg összege visszajár, ha a tréning valamilyen oknál fogva nem lesz megtartva. Az előleg befizetésének határideje a tréning előtti 5. nap.

Szeretettel várlak!

Forrás: https://tiszta-kommunikacio.hu/tiszta-nyelv-trening/