BlogJ&P Program

Tiszta Kommunikáció a harmonikus kapcsolatokért

Tiszta Kommunikáció a harmonikus kapcsolatokért

3 alkalmas Tiszta kommunikáció tréning kapcsolataid javulásáért – saját magaddal, szeretteiddel, munkatársaiddal. Feltétel nélküli elfogadással együtt lenni és eredményesebben együttműködni másokkal, megtanulni kifejezni saját igényeidet! Szeptember 21., október 5. és 19., Budapest.

Tiszta Kommunikáció tanfolyam

Szeretnéd, ha megváltoznának kapcsolataid? Ha játszmák nélkül, harmonikus áramlásban tudnál figyelni másokra és saját magadra? Érdekel a tudattalan, az emberi elme működése és szeretnéd megtanulni annak anyanyelvét? Kíváncsi vagy, hogyan segíts elő mélyről jövő, tartós változásokat? Szeretnéd saját vágyaidat/véleményedet kifejezésre juttatni úgy, hogy mások ne érezzék sértve magukat?

A MEGHALLGATÁS, MEGÉRTÉS, MEGSZÓLALÁS modelljének segítségével megtanulhatsz harmóniában lenni környezeteddel! A modell alapjául szolgáló 12 Tiszta kérdést David J. Grove új-zélandi terapeuta 40.000 önismereti utazónak, párnak, terapeutának, coachnak, tanárnak tanított meg 3 földrészen. A tréningen azonnal használható módszereket kapsz, hogy javuljanak emberi kapcsolataid.

A Tiszta kommunikáció folyamata
A Tiszta kommunikáció folyamata

Kiknek szól ez a kommunikációs tréning?

 • Párkapcsolatban élőknek
 • Szülőknek
 • Munkatársaknak
 • Vezetőknek és managereknek
 • Coachoknak és segítőknek

Mit kapsz a Tiszta Kommunikáció tréningen?

 • 1. MEGHALLGATÁS – Elsajátítod a kommunikációnak egy forradalmian új módját, amikor a másik azt érzi, valóban meghallgatták őt, ennek hatására soha nem gondolt megoldások merülnek fel.
 • 2. MEGÉRTÉS – Megérted, mi megy végbe a másik ember tudattalanjában, megismerkedsz a jobb agyfélteke anyanyelvével, elkezded érteni a metaforákat, képeket, szimbólumokat. Megtanulhatod, hogy e tudás birtokában hogyan könnyíts meg változásokat.
 • 3. MEGSZÓLALÁS – Jobban tudatára ébredsz, mit szeretnél és ezt meg is tanulod kifejezni a másik ember felé anélkül, hogy ez érzelmi problémákhoz vezetne.
 • Mindezek miatt javuló kapcsolatot tapasztalsz pároddal, munkatársaiddal, szeretteiddel, klienseiddel, tanítványaiddal, beosztottjaiddal és saját magaddal. A 12 Tiszta Kérdést használva komoly önismereti tudásra teszel szert.
 • Olvasd el mint mondanak azok, akik már részt vettek a tréningen: vélemények
 • A tréning végén a résztvevők oklevelet kapnak.

Milyen a kommunikációs tréning felépítése?

A “Tiszta Kommunikáció a harmonikus kapcsolatokért” tréning 3 alkalmas. Kéthetente vasárnap délután 4 órát vagyunk együtt az elfogadás terében, ahol egymást segítve, titoktartást fogadva gyakorolunk. A képzésen az elmélet és gyakorlat aránya körülbelül 30%-70%, a találkozások között házi feladatok gyakorlására nyílik lehetőség. A találkozások ideje vasárnap délután 14.00-18.00.

2014. szeptember 21. – Meghallgatás

Demonstrációk, elméleti alapok, önismereti és páros gyakorlatok, 6 Tiszta Kérdés elsajátítása, házi feladat, kérdések és válaszok.

2014. október 5. – Megértés

A tudattalan anyanyelve, a metaforák mint a gondolkodás építőelemei, kognitív nyelvészet. Gyakorlás, házi feladatok, kérdések és válaszok.

2014. október 19. – Megszólalás

A 12 Tiszta Kérdés gyakorlása párokban és csoportban, önismereti utazás, Tiszta Visszajelzés modelljének elsajátítása és gyakorlása, kérdések és válaszok, lezárás.

Mitől tiszta a Tiszta Kommunikáció?

A „tiszta” szó azt jelenti, hogy a kérdező fél a meghallgatás során a lehető legkevésbé próbálja meg befolyásolni a válaszolót. A non-direktivitás ezen következő szintjén a kérdező nem tudja a beszélgetésbe belevinni saját előfeltevéseit, világnézetét, hiedelemrendszerét, vagyis nem tudja befolyásolni a másik megnyilatkozásait. Az így megjelenő feltétel nélküli elfogadás terében friss és nem várt megoldások bukkannak felszínre, megjavul a kapcsolat, egyszerűbb lesz az együttműködés, egymást segítve lehet felfedezni a világot, annak mindennapi és kalandos természetét. Saját igényeink és kéréseink közlése is tiszta, nem tartalmaz manipulációt, nem hagy játszmázni.

Tamás Kata kommunikációs tanácsadó, tréner
Tamás Kata

Tiszta Kommunikációs Tréner

Tamás Katalin kommunikációs tanácsadó vagyok. Amerikában és Angliában sajátítottam el a Tiszta Kommunikáció mesterfogásait, melyeket itthon egyéni üléseken használok segítésre, és csoportos tanfolyamokon adok tovább. Közgazdász oklevelem mellé szereztem egy MBA diplomát az USA-ban és jelenleg végzem a pszichológia szakot. Marketing tanácsadóként főleg komplex marketing stratégiák, kommunikációs tervek, weboldalak készítésével foglalkozom.

További információk a tréningről

TISZTA KOMMUNIKÁCIÓ TRÉNING

 • IDŐ – 2014. szeptember 21., október 5. és 19., vasárnap 14:00 és 18:00 között.
 • HELY – Hattyú Szellemi Központ, Budapest, II. ker., Vérhalom tér 5.
 • DÍJ – A teljes Tiszta Kommunikáció Tanfolyam díja 30.000 Ft/fő. Érdemes hozni magaddal valakit, akivel ott helyben gyakorolhatjátok is a Tiszta Kommunikációt. Ha ketten jöttök, akkor 25.000 Ft/fő a három alkalmas tréning. A teljes összegből 15.000 Ft/fő előlegként fizetendő a lenti számlaszámra, a második részlet a második tréningen esedékes. Az összegről ÁFA mentes számlát tudok kiállítani.
 • INFO – További információk a módszerről – Tiszta Kommunikáció
 • BÁRMI – Ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan hívj: 30/364-0-364.

Regisztráció

A kommunikációs tréninget minimum 6, maximum 14 érdeklődővel tartom meg. Amennyiben szeretnél jönni, kérlek jelezd nekem emailben a telefonszámod feltüntetésével: info KUKAC tiszta-kommunikacio.hu. A regisztráció a Kata Bt. nevére befizetett 15.000 Ft/fő előleggel válik teljessé a Tiszavasvári Takarékszövetkezet 68700054-10509483 számú számlájára. Az előleg összege visszajár, ha a tréning valamilyen oknál fogva nem lesz megtartva. Az előleg befizetésének határideje a 2014. szeptember 15.

Szeretettel várlak!

Tiszta Kommunikáció a harmonikus kapcsolatokért
Tiszta Kommunikáció a harmonikus kapcsolatokért

Forrás: https://tiszta-kommunikacio.hu/tiszta-kommunikacio-trening-a-harmonikus-kapcsolatokert/