Programok

Magyarországi programok Swami Ajaya-val

Használható eszközök saját fejlődésünkhöz és mások pszicho-spirituális utazásának kíséréséhez!

Csoportok

Egyéni kezelések

  • Jnána Jóga
  • Meditációs útmutatás
  • Self Inquiry
  • Pszichoterápia

Csakrák és Pszichoterápia workshop

2013. szeptember 12-15, Uzsa, Kerekerdő

A csakrák a minden ember életét befolyásoló hét archetipikus témát mutatják meg. Amikor életünk alapvető polaritásai nincsenek megoldva, melodrámák, stressz, testi tünetek okoznak szenvedést. A csakrák segítségével nem csak magyarázatot kaphatunk életünk drámáira, hanem gyakorlatok során mindegyik csakra polaritásait feloldhatjuk. Földi létünk feladata e hét dimenzió korlátainak meghaladása, hogy mindegyik aspektusban megtapasztalhassuk a kiteljesedést. Ezen a workshopon felfedezheted korlátaidat és rájöhetsz, hogyan nyílj meg az új lehetőségekre életed minden területén. –> Csakrák és Pszichoterápia workshop részletek

Előadások

https://jogapszichologia.hu/programok/eloadasok/

Egyéni foglalkozások

Jnána Jóga

A bölcsesség, a kontempláció, az introspekció, a tudás jógája, aminek segítségével mély magunkba tekintés révén felfedezzük és félretesszük nem valós identitásainkat. Egyik fő gyakorlata az Atma-vicsára, a védikus tradíció egyik ősi meditációs gyakorlata. A legmagasabb szintű jógának hívják, mivel a legközvetlenebb utat kínálja a felszabaduláshoz.

Személyes meditációs útmutatás

Valódi, használható, személyre szabott tanácsok, és együtt gyakorlás önmagad tudatosabb rétegeinek megtapasztalásához.

Self-inquiry

Self-inquiry, azaz a Ki vagyok én? kérdés megválaszolása elsődleges módszere az önvaló kiteljesítésének. A Ramana Maharshi (1878-1950) által ismertté vált metódust korábban csak Szvámik sajátíthatták el és gyakorolhatták. A Self-Inquiry mindenkinek minden életszakaszában tud segíteni, hogy mélyebben tudatára ébredhessen lehetőségeinek.

Letölthető dokumentum: Srí Ramana Maharsi: Ki vagyok én?

Pszichoterápia

Testi tünetek, stressz, nem kielégítő kapcsolatok, frusztráló történések – mindannyian ismerjük ezeket a jelenségeket életünkben. Swami Ajaya segítségével rájöhetünk, ezek a “problémák” hogyan válhatnak társainkká a gyógyulás felé vezető úton. Mihelyt megértjük üzenetüket, nem kísértenek többé. A terápia nem mentális vagy beszéd orientált: a jelenlétre alapozva önmagad legmélyebb rétegeivel találkozhatsz. A folyamatban segítségünkre lehet a David Grove által kidolgozott Metafora Terápia.