J&P Program

Önismereti és jóga tábor Püspökszentlászlón

Önismereti és jóga tábort tart Püspökszentlászlón Suri Irén és Kozák Krisztina 2015. június 24 és 28 között: jóga, meditáció, pszichodráma, családállítás, kognitív terápia, mandala festés, pihenés.

AZ ÉLETMÓD TÁBOR CÉLJA

hogy belekóstolhass, saját élményként megtapasztalhass olyan technikákat, melyek segíthetnek régi beidegződéseid átalakításában és önkorlátozó hiedelmeid felismerésében, melyek az eddigiek során megakadályoztak abban, hogy szabadon és boldogan élhesd a saját életedet.

A pszichodráma és a családállítás mellett  gondolkodási naplód segítségével tudatosíthatod negatív gondolati mintáidat, immaginatív technikák megtapasztalásával megfigyelheted és kapcsolatba kerülhetsz tudatalattid rejtett világával. Mindezt gyönyörű környezetben, ahol minden a befelé és magadra figyelésben segít téged.

A tábor nem titkolt szándéka az önismereti tudatosság mélyítése mellett egy tartalmas és élményekben gazdag töltődést  és pihenést nyújtó vakáció.

MI KÖZE A JÓGÁNAK AZ ÖNISMERETHEZ?

A jóga gyakorlásával tapasztalatokat szerezhetünk magunkról, a testünkről. A testhelyzetekben a mentális állapot fizikai formát ölt. Ha egy bizonyos testhelyzetet veszünk fel, azzal kiválthatjuk, vagy hangsúlyossá tehetjük azokat az érzéseket és gondolatokat, melyek kapcsolatban állnak vele. A feszültségek kioldásával és az izmok ellazításával az elme is megpihen, csökken a mentális stressz. Például, ha valaki megszokja, hogy mindig felhúzza a vállát, amikor úgy érzi, védekeznie kell, mert begyűri a stressz, végül általános testtartása részévé teheti ezt a mozdulatot.

A jóga testtartások fokozatosan elősegítik a feszes izmok ellazulását, a gyenge izmok megerősödését, ezáltal felszabadul a merev izmokban foglyul esett energia és így más célokra hasznosítható.

A pszichoszomatikus szemléletben a fizikai szinten megjelenő betegségek mögötti tudati, érzelmi zavarok állnak számos esetben, azaz minden szomatikus betegségnek van pszichés háttere. A jóga által kilazított izmok segítik ezeknek a betegségeknek a megszüntetését.

TÁBORVEZETŐK

  • SURI IRÉN – pszichológus, pszichodráma vezető, családterapeuta
  • KOZÁK KRISZTINA – közgazdász, jógaoktató, pszichodráma asszisztens, NLP terapeuta

HELYSZÍN

Püspökszentlászló, Dömös vendégház

IDŐPONT és PROGRAM

2015. június 24 és 28.

  • 7.00-9.00 Jóga, meditáció
  • 9.30-12.00 Ismerkedés az önismereti módszerekkel
  • 12.00-13.00 Ebéd
  • 13.00-15.00 Szieszta, erdőjárás
  • 15.00-18.00 Ismerkedés az önismereti módszerekkel
  • 19.00-20.00 Vacsora
  • 20.00-21.00 Mandala festés, meditáció

DÍJ

60 000 Ft, utazás egyénileg, teljes ellátással

Előjelentkezési kedvezmény április 15-i befizetéssel 55 000 Ft.

JELENTKEZÉS

Határidő: 2015. május 30.

Suri Irén              Tel.: 06/30- 298-2425  email: siren.veszprem@gmail.com
Kozák Krisztina     Tel.: 06/30-387-5339 email: kozakkrisztina@hotmail.hu

Eletmod_tabor_plakat_2015_b