J&P Program

Kezdő 10 alkalmas meditáció tanfolyam

Kezdő 10 alkalmas meditáció tanfolyam 2013. szeptember 9-től hétfőnként 16.30-18.00 között a Himalájai Tradíció tanításai szerint. 

A tíz hetes meditáció tanfolyam során a Himalájai Tradíció tanításai szerint nyerhetünk betekintést a meditáció elméletébe és gyakorlatába.

A meditáció gyógyító erejű
A meditáció gyógyító erejű

A Himalájai Tradíció a meditáció mindenki által elsajátítható, vallásoktól független alapjait tette hozzáférhetővé a nyugati kultúra számára. Előkészítő gyakorlatokkal és a megfelelő szakirodalom tanulmányozásával ehhez a tudáshoz szeretnénk hozzájuttatni tanítványainkat.

A meditáció gyógyító erejű

A meditáció gyógyító erejű. Már rövid idő alatt is érezhető a jótékony hatása. A test és az elme nyugodtabbá válik, összpontosításunk ereje nő, egyre nagyobb örömet lelünk a tevékenységeinkben, javul az egészségünk és az emberi kapcsolataink is békésebbé válnak.

A meditáció kitartó gyakorlásával pedig egyre jobban megismerjük és elfogadjuk önmagunkat. Idővel képessé válunk belső erőforrásainkkal összekapcsolódni, javítani egészségi állapotunkon, egyre tudatosabban, szabadabban és boldogabban élni a világban.

“Ne ítélkezzünk állandóan önmagunk felett. Ne gondoljuk, hogy nem vagyunk képesek fejlődni és nem tudunk segíteni magunkon. Csak egyetlen erő létezik. Hogyan alakíthatjuk át a negatívat pozitívvá? Az az erő, amelyet az önmarcangolásra fordítunk, jó irányba is formálhatja személyiségünket, ha megtanulunk pozitívan gondolkodni vele. Bármivé lehetünk, amivé válni szeretnénk. Ne gondoljuk, hogy túl kicsik és gyengék vagyunk ehhez. Isteni erő szunnyad bennünk.” (Szvámi Ráma)

Részletek

  • Oktató: Szabó Katalin
    AMM-terapeuta, jógaoktató, MA-URI masszőr
  • www.gyogyitomozdulat.blogspot.com
  • A tanfolyam ára: 18.000 Ft

Várunk szeretettel!