J&P Program

Keddi relaxáció és meditáció

Relaxáció, meditáció - ingyenes gyakorlás keddenként az Oktogonnál

Gyakorlás keddenként a Himalája Jóga Tradíció szellemiségében a relaxációs, meditációs praxisunk megszilárdításáért Rácz Jenő Ivánnal. Ingyenes!
A foglalkozás hangulata, stílusa: az idő nagy részében (70-80%) koncentrációs, pránajáma, relaxációs, meditációs gyakorlatokat végzünk. Az idő többi részében, (20-30%-ban) egyszerű, alap ászanákat veszünk légzéstudatosítással, melyet ugródeszkaként használunk az érzelmek lecsendesedésítéséhez, elmélyüléshez, az elme csendjének megtapasztaláshoz.

A foglakozás szintje, fizikai nehézsege: mivel alap ászanákat veszünk, nincs szint meghatározva. Főleg az elménkkel, mentálisan dolgozunk. (Nem “zsírégető” a foglakozás, inkább lassú és csendes, lágyan csendes.)

Találkozó: keddenként 17.45.-től, átöltözünk, majd 18.00-kor kezdjük a foglakozást, amit 20.20-kor befejezünk. Arra kérlek, ha lehet, a foglakozás előtti egy órában ne fogyassz ételt. A 18.00-kor az ajtót bezárom. Kérlek ne késs.

Lehetőség: van kedved és időd, jöhetsz nyugodtan, várlak szeretettel 17.15-től, átöltözhetsz, kereshetsz magadnak helyet a teremben, relaxálhatsz, gyakorolhatsz, dzsapázhatsz, vagy egyszerűen átgondolhatod a napodat. Nem zavar senki. Ráhangolódhatsz a 18.00-as kezdésre.

A jóga gyakorlásához minden eszközt biztosítok, Te csak váltóruhát és egy lehetséges szankalpát hozz magaddal, miszerint: “minden felesleges feszültséget elengedek,… elengedek,… elengedek…”

Helyszín: Oktogon Pszichoterápiás Magánrendelő és Életviteli Tanácsadó, 1067 Budapest, Aradi u. 17. fszt./3. Kapukódtáblán keresd a “RENDELŐ”  feliratot. Kód:  2008A  Az udvaron találod, balra hátul a fehér, műanyag, bejárati ajtót.

A foglakozás INGYENES egész évben. Ha további információra van szükséged, hívj, vagy keress bátran, vagy nézd a honlapom “AKTUÁLIS” oldalát.

Telefon: 06 30 61 62 924
www.pszichodrama-onismeret.hu

Rácz Jenő Iván
buddhista tanító
pszichodráma vezető
integratív terapeuta,
Himalája Jóga Tradíció jóga oktató