Kapcsolat

Ha szeretnél jobban rálátni mindennapi életed, spirituális fejlődésed valamely területére, kilépnél ismétlődő mintázataid spiráljából, vagy egyszerűen csak mélyebb önismeretre vágysz, szeretettel várlak!

Pszichológusként és jóga tanárként autentikusan tudok segíteni a spiritualitás és a mindennapi élet integrációjában egy harmonikusabb, szeretettelibb, örömtelibb életért. További információk rólam itt olvashatóak: Tamás Kata pszichológus, Budapest

Jóga és pszichológia – egyéni konzultációk Budapesten

Az első találkozás alkalmával tisztázzuk a problémát, és hogy valóban ez lehet-e a megfelelő segítség, vagy van ettől alkalmasabb eszköz a megoldásához. Ha úgy döntünk, hogy együtt szeretnénk működni, akkor a következő három alkalom alatt meghatározzuk, mi a közös munkánk célja, meddig fog tartani, milyen gyakran találkozunk, és milyen módszerekkel dolgozunk.

Az egyéni ülések csütörtökönként zajlanak, helyszínük: 1067 Budapest, Eötvös u. 24., Pszichofészek. A konzultációk 50 percig tartanak és 10.000 Ft-ba kerülnek.

Időpont egyeztetés

Tamás Katalin budapesti pszichológus hétfői és szerdai magánrendelésének helyszíne: 1067 Budapest, Eötvös u. 24., Pszichofészek.

Az egyéni konzultációk 50 percig tartanak és 10.000 Ft-ba kerülnek.

Időpontfoglalás és egyeztetés: a +36303640364-es számon!