J&P Program

Jógatábor novemberben

Jógatábor a tihanyi belső tónál

A tihanyi Belső Tónál szervezett három napos novemberi elvonulás célja a testünkkel, az elménkkel, a szívünkkel, a környezetünkkel és a többiekkel való kapcsolatunk finomítása és erősítése a csend, a mozdulat, a légzés, a mozdulatlanság, a beszélgetések, a közös főzések és a tudatos, egészséges táplálkozás segítségével.


JÓGATÁBOR  
2013. november 7-10.

Tihany, Belső Tó

Összehangolódás, összekapcsolódás, egységben lét Önmagukkal és a környezetünkkel

Szeretettel hívlak az őszi jógatáborba, Tihanyba, a Belső Tó vidékére.

A három napos elvonulás célja a testünkkel, az elménkkel, a szívünkkel, a környezetünkkel és a többiekkel való kapcsolatunk finomítása és erősítése a csend, a mozdulat, a légzés, a mozdulatlanság, a beszélgetések, a közös főzések és a tudatos, egészséges táplálkozás segítségével.

Már három nap alatt fontos átalakulás mehet végbe benned minden szinten, jelentősen mélyülhet a gyakorlásod, s képes lehetsz új szokások kialakítására, régiek elengedésére, s több hónapra elegendő energiával töltheted fel magad.

Kicsit elvonulni a világból s önmagunkkal lenni olyan nagy ajándék, amiben nem csak mi részesülünk, ha megadjuk ezt magunknak, hanem hazaérkezésünket követően a szeretteink és a környezetünk is, mert egy sokkal békésebb, koncentráltabb és szeretettelibb részünket megerősítve térünk vissza.

A tábor programját úgy állítom össze, hogy a különböző szintű gyakorlók is tudják élvezni és tudjanak növekedni általa. A tanítások a Himalájai Tradíció szellemiségét követik.

 Időpont: 2013. november 7. csütörtök – november 10. vasárnap

  • érkezés csütörtökön 18.00-tól,
  • tábornyitás és meditáció 20.00-tól
  • táborzárás június 2. vasárnap 13.00 után.

A tábort tartja:IM000331.JPG

Szabó Katalin (AMM Terapeuta, Himalája jógaoktató, MA-URI masszőr) www.gyogyitomozdulat.blogspot.com

A tábor díja: 32.500 Ft és egy kiló gyümölcs

A tábor díja tartalmazza a napi háromszori egyszerű vegán és gluténmentes étkezést a pénteki reggelitől a vasárnapi ebédig, a jógaórákat és az egyéb foglalkozásokat, és a szállást.

Jelentkezés: e-mailben (gyogyitomozdulat@gmail.com, tel: 70-451-6425) október 15-ig 10.000 Ft előleg befizetésével. (ha ez gondot jelent, de szeretnél jönni, kérlek, jelezd)

Utazás: egyénileg, de segítünk a szervezésben, hogy minél kevesebb autóval/üzemanyaggal/légszennyezéssel/költséggel jussunk le a helyszínre.

Előre látható részletes program: https://www.gyogyitomozdulat.blogspot.hu/p/joga-tabor.html