J&P Program

Jóga pszichodráma

Jóga pszichodráma

EZ EGY 2013-as PROGRAM!! A 2014-es programokért kattints ide: Jóga és Pszichológia programok. 2013. április 14-én jóga pszichodráma Rácz Jenő Ivánnal – spirituális utad problémáinak, élethelyzeteinek feldolgozása önismereti módszerek segítségével. Ingyenes!

A meditáció, pránajáma, hatha jóga gyakorlás előtt, alatt, után, nagyon gyakran felbukkannak furcsa, néha nehezen értelmezhető, vagy nagyon is ismerős szorongató érzések, élmények, fizikai tünetek, melyek megnehezítik a gyakorlásunk elmélyülését, vagy a mindennapi életünket.

Néha azt is tapasztalhatjuk, hogy a gyakorlás után még feszültebbek lettük, esetleg lehangoltabbá váltunk, nincs kedvünk legközelebb a megadott időpontban a gyakorlásunkat folytatni. Hiszen feljöttek a tudattalanunkból rég elfeledett emlékek, gondolatok, élmény lenyomatok. Mit kezdjünk ezekkel? Hogyan nézzünk rá, dolgozzuk át ezeket a felbukkanó gondolatokat, érzéseket?

Mindannyian hallottuk a választ: Hát egyszerűen „engedd el”, mondják a bölcsek számunka. Igen, könnyű mondani, de megtenni nagyon nehéz, legalábbis a tapasztalataim szerint.

Miképp tudjuk ezeket az élményeket átdolgozni, elengedni, tudomásul venni? Miképp barátkozhatunk meg ezekkel a különböző önismereti módszerek segítségével?

Mihez kezdjünk, a gyakorlásunk alatt tudatossá váló érzelmeinkkel, hogyan válik a spirituális út önmagunk megismerésévé? Mit tehetünk magunkért, családunkért, miképp változtassunk státuszunkon?

Szeretettel meghívom jógázó, meditáló, önismereti úton járó társaimat egy spirituális önismereti workshopra a Himalája Jóga Tradíció szellemiségében

  • A foglalkozást vezeti: Rácz Jenő Iván – Buddhista tanító, Pszichodráma vezető, Integratív terapeuta, Himalája Jóga Tradíció tanára
  • A foglakozás célja: a spirituális úton való haladásod problémáinak, élethelyzeteinek feldolgozása önismereti módszerek segítségével. Az önelfogadás megszilárdítása.
  • Időpont: 2013. április 14-én. Gyülekező: 08.45., Kezdés: 09.00, Befejezés: 18.00
  • Helyszín: 1067. Bp. Aradi u. 17. fszt./3. Kapukód: „Rendelő” feliratú táblán 2008A
  • Módszerek: meditáció, relaxáció, pszichodráma, családállítás, sexualgrounding terápia, művészetterápia
  • Költségek: A foglakozás ingyenes mindenki számára!
  • Jelentkezés: A korlátozott részvételi létszám miatt, kérlek mihamarabb jelentkezz: raczjenoivan@gmail.com, www.pszichodrama-onismeret.hu, Tel.: 30 61 62 924
  • EZ EGY 2013-as PROGRAM!! A 2014-es programokért kattints ide: Jóga és Pszichológia programok