Blog

Jóga és Pszichoterápia letöltés

Jóga és pszichoterápia - Szvámi Adzsaja, Rudolph Ballentine, és Szvámi Ráma

Jóga és PszichoterápiaSzvámi Adzsaja, Rudolph Ballentine, és Szvámi Ráma könyve jelenleg nem kapható Magyarországon, letölthető viszont egy pdf verzió innen:

Szvámi Ráma, Szvámi Adzsaja, R. Ballantine – Jóga és pszichoterápia

Szvámi Adzsaja szeptemberi magyar workshopjaira és előadásaira még lehet jelentkezni! Részletek: Jóga és pszichoterápia programok

Jóga és Pszichoterápia letöltés – Szvámi Adzsaja, Rudolph Ballentine, és Szvámi Ráma könyve. A Jóga és Pszichoterápia című könyv Szvámi Ráma, Rudolph Ballentine és Szvámi Adzsaja közös munkája. A könyv ötlete akkor született meg bennük, amikor egy himalájai elvonulásról érkezve egy dzsipben beszélgetek a jógamester-tanítvány és a terapeuta-kliens viszony hasonlóságairól és különbségeiről. Kisvártatva egy egész csokor fogalmat megvizsgáltak, ami a jógában és a modern pszichoterápiában egyaránt megjelent. Nem sokkal később Szvámi Ráma komolyan biztatni kezdte két társát, hogy írjanak erről egy könyvet. Az elkövetkezendő két évben hajnalig tartó beszélgetések során, illetve a saját gyakorlással rendezték át újra-és-újra gondolataikat, s próbáltak meg kialakítani egy átfogó elméletet az ember fejlődése és kiteljesedése szempontjából.

Olvass többet a könyvről: Jóga és Pszichoterápia

Jóga és pszichoterápia letöltés
Jóga és pszichoterápia