J&P Program

Holotrop Légzés Világnapi Műhely: előjelentkezés március 29 vasárnapig!

Április 17-19-én GTT facilitátorok vezetésével tapasztalhatod meg a sámáni hagyomány, a jóga és a pszichológia szintézisével megalkotott pszicho-spirituális gyakorlatot.

EGY KÜLÖNLEGES ALKALOM

Április 18-án, a Holotrop Légzés Világnapján (Global Holotropic Breathwork Day) emberek csoportjai együtt lélegeznek szerte az egész bolygón az USÁ-tól Eurázsián át Ausztráliáig. Izgalommal készültünk erre az Európában nálunk megrendezendő eseményre, melyre számos országából várunk résztvevőket. Ennek eredménye hazánkban az első bentlakásos műhely egy festői, természetközeli helyen. Szeretettel várunk, hogy egy valódi, határokat meghaladó emberi közösségben éld át először vagy újra az önfelfedezés gyógyító, teljesség felé vivő kalandját.

A MÓDSZERRŐL

A holotrop légzés (Holotropic Breathwork™) az ősi sámáni hagyomány, a keleti jóga és meditáció, valamint a modern nyugati pszichológia találkozásából Stan és Christina Grof által megalkotott önismereti és gyógyító módszer. Alapelve, hogy mindannyiunk legjobb gyógyítója a benne lakozó, teljesség felé hajtó erő, és ez kitágult, holotrop tudatállapotban aktiválódik (görögből a holotrop fogalom „holosz” – teljes + „trepein” – mozgás, növekedés, azaz teljesség felé tartót jelent). Az eredeti holotrop légzést különlegesen erőteljessé teszi a megfelelő rákészülés, az egyedülálló testi-lelki-szellemi biztonság és támogatás, a fókuszált energia felszabadítás, valamint a megélt élmény minél teljesebb integrációja. Műhelyünk hivatásos GTT (Grof Transzperszonális Tréning) facilitátorok által vezetett, teljes hétvégét felölelő alkalom. A bentlakásos formátum a kényelem és a természet szépsége mellett a felkészülést, a légzés élményét és az integrációt egyaránt elmélyíti.

HOLOTROP LÉGZÉS A GYAKORLATBAN

A légzés természetes, nem igényel semmilyen előzetes ismeretet. A légzés csoportban történik, ahol a résztvevők párokat alkotnak. A folyamat során a pár „légző” tagja csukott szemmel fekszik egy matracon, saját légzése és a zene támogatásával belép egy kitágult tudatállapotba, mely saját belső gyógyító bölcsesség általe vezérelve különféle, minden egyén számára egyedi belső tapasztalásokat hoz (a részvéten alapuló meditáció gyakorlasa). A pár „ülő” tagja ezalatt jelenlétével és figyelmével támogatja a légzőt (a nem-azonosuláson alapuló meditáció gyakorlása). A képzett facilitátorok szükség esetén nyújtanak segítséget. A tudatosult élettörténeti, születéskörüli, transzperszonális (azaz az egyedi életen túli) és spirituális élmények elősegítik önmagunk jobb megértését és egészlegesebb átélését, valamint az érzelmi és pszichoszomatikus zavarok, függőségek gyökerében megbúvó mély sebek gyógyulását. Belső erőnk megtapasztalása helyreállítja az önmagunkba vetett bizalmat és megerősiti létezésünk gyökereit.

VEZETIK:

Jean Farrell, Nienke Merbis, Irena Antolic és Thomas Liska, és további GTT facilitátorok
A műhelyt angol és magyar nyelven (igény esetén német és/vagy horvát tolmácsolással) tartjuk.

IDŐBEOSZTÁS:

A műhely péntek 15 órától vasárnap 15 óráig tart.

HELYSZÍN:

Old Lake Golf Hotel****
2890 Tata, Remeteségpuszta
(https://www.oldlakegolf.com/)

RÉSZVÉTELI DÍJ, HATÁRIDŐK:

Teljes ár: 320 EUR (vissza nem térítendő előleg: 150 EUR)
Jelentkezési határidő: április 5.
Előjelentkezési ár (amely egyedileg erre az alkalomra szól): 250 EUR (vissza nem térítendő előleg: 150 EUR)
Előjelentkezési határidő: március 29.

A részvételi díj tartalmazza a műhely, a szállás (2-4 ágyas szobában) és a teljes ellátás díját. A szállás a közeli Gottwald Hotel**** biztosítja (https://www.gottwald.hu/).
Ha valaki erős hívást érez, de nem tud, nem szeretne (mindkét nap) ott aludni, vagy anyagi lehetőségei korlátozottak, az jelezze számunkra.
Jelentkezés és további információ emailben, melyre válaszlevélben küldünk jelentkezési lapot. A jelentkezések a jelentkezési lap emailen történő beérkezésével és és az előleg megfizetésével válnak érvényessé. Az érvényes jelentkezéseket idősorrendben fogadjuk.

Jelentkezés, információ:

holotropic.hungary@gmail.com, +36 20 248 3058
www.holotropic.hu
https://www.facebook.com/events/447324452090358/

HTszóró-1-201504