J&P Program

Én-érzetem csak én őrizhetem

én-érzetem

Én-érzetem csak én őrizhetem címmel előadást és workshopot tart Paput Márk a Hattyú Szellemi Központban 2014. március 23-án, vasárnap 10 órától.


Szeretettel meghívlak most vasárnapi programomra, amin a szociálpszichológia által felismert észlelési torzításainkat fedezzük majd fel önmagunkra, saját csoportunkra, és miénktől eltérő csoportokra vonatkozóan.

Ha a származásunknak, az állampolgárságunknak, a gimnáziumi osztályunknak, a cégünknek, a szakmánknak vagy akár egy spirituális útnak megfelelő csoport részeként látjuk önmagunkat, garantáltan hamisan fogjuk megítélni az összes embert, legyen akár idegen, akár hozzánk tartozó.

A közegünk a védettség, a csoportidentitás és az odatartozás örömének érzésével ajándékoz meg bennünket, miközben bekorlátoz, tozít, és „butít” minket, alapvetően elhomályosítva tisztánlátásunkat.

Az egyetlen kiút egy éber és független intelligencia fenntartása, amely nem akar megfelelni senkinek, és ami képes felülről nézni ,,a társasjáték résztvevőit.”

Hogyan lehet minél kevesebb torzítással kapcsolódni vagy a kapcsolódást akár feladni egy csoporthoz, hogy megőrizhessük Énünk tiszta érzetét?

Mit nyerhetünk, és mit veszíthetünk?

  • Időpont: 2014. március 9. vasárnap, 10 óra
  • Helyszín: Hattyú Szellemi Központ, Budapest, II.ker. Vérhalom tér 5.
  • Részvétel: 1.500 Ft az előadás, 5.000Ft a workshop (előadással együtt), 13 órától saját témára családállítás 10.000 Ft 
  • Jelentkezni, érdeklődni lehet: 06 70 419 10 91, mpaput@hotmail.com

Mindenkit várok Szeretettel!

Paput Márk