Egyéni terápia

2014. március 27-től április 10-ig lehetőség van Szvámi Adzsaja és Bhavani egyéni kezeléseire jelentkezni.

Szvámi Adzsaja – egyéni pszichoterápia

Jnána Jóga

A bölcsesség, a kontempláció, az introspekció, a tudás jógája, aminek segítségével mély magunkba tekintés révén felfedezzük és félretesszük nem valós identitásainkat. Egyik fő gyakorlata az Atma-vicsára, a védikus tradíció egyik ősi meditációs gyakorlata. A legmagasabb szintű jógának hívják, mivel a legközvetlenebb utat kínálja a felszabaduláshoz.

Személyes meditációs útmutatás, self-inquiry

Sok tanító beszél a meditáció vagy a self-inquiry (Ki vagyok én?) gyakorlásáról, ám előfordul, hogy magadra hagynak a gyakorlásban. Swami Ajaya lehetőséget kínál arra, hogy együtt gyakorolhass vele meditációt vagy self-inquiryt, hogy a folyamatban együtt tapasztaljátok meg a tudatosság mélyebb rétegeit. Minden életszakaszban segíthet, hogy tudatára ébredj lehetőségeidnek. Valódi, használható, személyre szabott tanácsokat kapsz az együtt gyakorlás folyamán önmagad tudatosabb rétegeinek megtapasztalásához.

Pszichoterápia

Testi tünetek, stressz, nem kielégítő kapcsolatok, frusztráló történések – mindannyian ismerjük ezeket a jelenségeket életünkben. Swami Ajaya segítségével rájöhetünk, ezek a “problémák” hogyan válhatnak társainkká a gyógyulás felé vezető úton. Mihelyt megértjük üzenetüket, nem kísértenek többé. A terápia nem mentális vagy beszéd orientált: a jelenlétre alapozva önmagad legmélyebb rétegeivel találkozhatsz. A folyamatban segítségünkre lehet a David Grove által kidolgozott Metafora Terápia.

Pszichedelikum tanácsadás

A normál tudatosságból való felébredésnek egy másik útja az entheogének, pszichedelikumok használata. Azok, akik használnak ilyen szereket, sokszor küzdenek különleges élményeik mindennapjaikba való integrálásával. Dr. Adzsaja egyénileg is elérhető azok számára, akik szeretnék hatékonyabbá, teljesebbé tenni hétköznapjaikat, integrálni ezeket a rendkívüli élményeket.

  • Helyszín – AUM Jógaközpont, Budapest VII., Károly krt. 3/A. (Astoriánál)
  • Lehetséges időpontok, melyen belül egyeztetés szükséges az info [@] jogapszichologia.hu címen vagy a 30/364-0-364-es számon:
    2014. március 27. – 18.00-21.00
    2014. április 3. – 18.00-21.00
    2014. április 10. – 18.00-21.00
  • Tolmácsot, amennyiben szükséges, díjmentesen biztosítunk.
  • Díjazás: 10.000 Ft/60 perc
Egyéni terápia Szvámi Adzsajával és Bhavanival
Egyéni terápia Szvámi Adzsajával és Bhavanival

Bhavani – egyéni kezelés

Egyéni Jóga Terápia

A 60 perces Egyéni Jóga Terápia során elsősorban a fájdalmak enyhítésére koncentrálunk. A problémás területek feltárását követően egy gyakorlatsort végzünk, amely mélyen őrzött feszültségeket old fel. A szelíd, ám rendkívül hatékony gyakorlatok eredményeképp a fájdalom és feszültség egyszerűen elolvad.

Ideális kezelés kiegészítő ezekben az állapotokban: sclerosis multiplex, isiász, fibromyalgia, krónikus fáradtság szindróma, rák, irritábilis bél szindróma, scoliózis, migrén, idegesség.

Embodyment® Terápia

Az egy órás Embodyment® Terápia során a gyógyulási folyamatokat segítünk azok számára, akik krónikus betegségben szenvednek vagy mostanában érte őket baleset. A szükségletek felmérésével kezdődik, majd a terapeuta a leghatékonyabb módszert választva segít a gerinc ellazulásában. A jórészt savászanában (relaxációs pózban) zajló szelíd és precíz kezelés a farokcsonttól indulva oldja a feszültségeket a gerincben és támogatja a gyógyulási folyamatokat, az egészséget, mobilitást, a jóllétet.

További információért és időpont egyeztetésért hívd a szervezőt, Tamás Katát: 30/364-0-364.