J&P Program

Az igazságtalanság leleplezése

 

Az igazságtalanság leleplezése címmel előadást, és tematikus családállítást tart Paput Márk jövő hét vasárnap, szeptember 7-én 10 órakor a Hattyú Szellemi Központban.

Szeretettel meghívlak jövőhét vasárnap de. 10 órakor kezdődő előadásomra és az azt követő állításra. Ezúttal az életünk ,,igazságtalanságaival” való szembenézés, majd azok igazsággá való átalakítása lesz a témánk. Mindannyiunkkal történtek olyan dolgok, amikre szívesen gondolunk úgy, mintha az élet kiszúrt volna velünk.

Hallunk, érzünk, és mondunk ilyesmiket:

,, az anyám nem szeretett eléggé, az apám elhagyott minket, a testvérem meghalt, megcsalt a párom, pedig én mindent megadtam neki, csúnya vagyok, hízékony, cukorbeteg, az aktuális politika, a rasszizmus, a homofóbia, a terhelt családi rendszerem, a nehéz gyerekkorom, a pattanásaim, a háború, a főnököm, a férjem, a feleségem, a beteg gyerekem, a szegénység stb…

áldozatának érzem magam.”

Nem szeretném senki szenvedését sem bagatelizálni, sem elvenni annak létjogosultságát, de az ,,igazságtalanságokat” meg lehet szüntetni, ha a velük való szembeszállás, menekülés, vagy tagadás helyett elfogadjuk, és magunkhoz öleljük őket, mint a sorsunk, és a lényünk szerves részét, amik nélkül most nem is lennénk azok, akik vagyunk.

Ennek egyik feltétele az önsajnálatról való lemondás.
A másik pedig a tökéletlenséggel, a múlandósággal, a halállal, az enyészettel, a fájdalommal, a rosszal, a ,,csúnya dolgokkal”, mint Elvvel való kibékülés.

Mivel ezek is a Nagy Terv részei.

Mindjárt itt az ősz, a levelek mégsem tűnnek sértettnek, amiért le kell hullaniuk, vagy amiért Amazóniában több eső esik. Egészen olyan mintha ki lennének békülve a sorsukkal. Mondhatjuk, hogy persze, mert a levél nem tudatos, mert ő ,,buta”. Vagy talán azért, mert Kapcsolatban van valamivel, amivel mi nem.

Egyedül az emberi tudat képes felülbírálni a Természetet vagy az Isteni Tervet.

Önmagunk és a sorsunk elfogadásához is meg kell tudni hajolni Valami Nagyobb előtt, aki erre képtelen, békétlen marad.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Az előadás után, aki vállalja, felállítjuk őt, és az ő ,,igazságtalanságát”. Ha eljutunk odáig, hogy magunkhoz tudjuk ölelni az igazságtalanságot, bekapcsolódunk önmagunkba és a sorsunkba, és egy hitelesebb, tartalmasabb, és erősebb önmagunkká válhatunk.
………………………………………………………………………..

Jelentkezni lehet: 06 70 419 10 91 vagy mpaput@hotmail.com

Részvétel:

2000 Ft csak az előadás

5000 Ft, aki utána szeretne állítani a témánkra

10000 Ft annak, aki saját hozott témára kér állítást.

Szeretettel várok Mindenkit!

Paput Márk Iván