J&P Program

Az erőfeszítés győzelme

Hogyan ismerhetjük fel, és bonthatjuk le öngátló stratégiáinkat, amik az elhatározás, a kitartás, és terveink megvalósításának útjában állnak? Hogyan szakíthatjuk át egyedül a képtelenség, és tehetetlenség érzésének gátjait? Paput Márk következő, október 13-i, 10 órakor kezdődő előadása, és tematikus családállítása a Hattyú Szellemi Központban most a 3. csakra jegyében a félelmek leküzdéséről, az énerőről, és az életbátorságról beszél nekünk.

Szeretnélek meghívni egy előadásomra és egy tematikus családállításra, ami az elhatározás, és a cselekvés akadályainak lebontásáról, az ember öngátló stratégiáinak felismeréséről, és a megvalósításról fog szólni. Minden szándékunk annyit ért, amennyit megvalósítottunk belőle. Minden vágyunk, és lelkesedésünk annyit ért, amennyit cselekvéssé tudtunk alakítani belőle.

Nincs olyan tanító, sem terapeuta, aki képes helyettünk változást felmutatni vagy lépni. Minden amit megvalósítunk megerősít, és minden, amit félbehagyunk többszörösen gyengít minket.

A szanszkrit tapas szó a forróság szóból ered, és az önmegvalósításunkért elvégzett munkát jelenti. Tágabb értelemben a 3. csakra, a tűz, az énerő, az akarat, és a cselekvés világa felé vesszük az irányt.

  • Jelentkezni lehet: 06 70 419 10 91
  • Részvétel: 5000 Ft, (csak az előadásra 1500 Ft)

Várok mindenkit szeretettel

Paput Márk, családállító