YOU ARE LOVED – Túl a transzperszonálison

Túl a transzperszonális pszichológián

A transzperszonális pszichológia a feltétel nélküli szeretetben gyökerezik.

Ez a szeretet nem olyasvalami, amit a terapeuta nyújt a kliensnek. Ez egy olyan közeg, amelyben már most mindannyian mártózunk.

Téma A transzperszonális pszichológia a feltétel nélküli szeretetben gyökerezik. Ez a szeretet nem olyasvalami, amit a terapeuta nyújt a kliensnek. Ez egy olyan közeg, amelyben már most mindannyian mártózunk.A legmélyebb gyógyítás akkor következik be, amikor a terapeuta és kliens együtt tapasztalják meg a feltétel nélküli szeretetet és elfogadást. Az előadáson felfedezzük, ez a felismerés hogyan tudja megváltoztatni személyiségünk struktúráját, hogyan hathat életünkre. A szűkségből, félelemből való létet felválthatja a bőség és a biztonság megélése. Az előadáson Szvámi Adzsaja 74 éves pszichoterapeuta és jógi egy vezetett meditációt is megoszt velünk.

MagNetHáz

MagNetHáz

Időpont

2014. március 31. 18:00

Helyszín MagNet Közösségi Ház, Juhar terem
1062 Budapest, Andrássy út 98.

MagNetHáz

MagNetHáz

Oktató Dr. Swami Allan Ajaya 74 éves pszichoterapeuta és beavatott jógamester, a “Jóga és Pszichoterápia” című könyv egyik írója. Elmúlt 50 évét annak szentelte, hogyan tud a pszichoterápia, a spirituális gyakorlás, és a jóga tartós változáshoz vezetni személyiségünkben és emberi kapcsolatainkban.
Létszám Maximális létszám: 100 fő.
Ár Az előadás ára 2.000 Ft.
REGISZTRÁCIÓ
Hogy biztosan legyen helyed, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot a neveddel és az email címeddel.
Jelentkezési határidő Érdemes minél hamarabb regisztrálni, hogy biztosan legyen helyed. Jelentkezési határidő: 2014. március 30.
Információ Ha további kérdéseid merülnek fel, hívj nyugodtan a 30/364-0-364-es számon, vagy írj emailt: info KUKAC jogapszichologia.hu.

Szeretettel várunk!

YOU ARE LOVED – Túl a transzperszonálison