Tápláló kapcsolatok

Tápláló kapcsolatok nektárja

Ahogy növekedünk, mindannyian kidolgozzuk saját stratégiánkat, hogyan védjük meg önmagunkat. Legtöbben mind a mai napig hordozzuk ezeket a stratégiákat kapcsolatainkban.

Téma Kapcsolatainkban kiskorunktól kezdve taktikákat dolgozunk ki saját magunk megvédése érdekében. Ezeket a módszereket legtöbben mind a mai napig őrizzük.A legtöbb kapcsolatban valamilyen módon találunk konfliktust, védekezést, becsapást, függőséget, felelőtlenséget, manipulációt, hibáztatást vagy nem tiszta határokat. Az előadáson felfedezheted, hogyan változtasd meg saját mintáidat, hogyan hozz létre kölcsönösen biztonságos és beteljesítő kapcsolódási módokat a figyelem, a tisztelet és a sérülékenység által.
Időpont

2014. április 2. 19:00

Helyszín Imladris Kulturális Központ
1092 Budapest, Lónyay utca 24. I. emelet 11. (11. kapucsengő).

Imladris Kulturális Központ

Imladris Kulturális Központ

Oktató Dr. Swami Allan Ajaya 74 éves pszichoterapeuta és beavatott jógamester, a “Jóga és Pszichoterápia” című könyv egyik írója. Elmúlt 50 évét annak szentelte, hogyan tud a pszichoterápia, a spirituális gyakorlás, a pszichedelikumok és a jóga tartós változáshoz vezetni személyiségünkben és emberi kapcsolatainkban.
Létszám Maximális létszám: 50 fő.
Ár Az előadás ára 4.000 Ft.
REGISZTRÁCIÓ
 

Jelentkezési határidő Érdemes minél hamarabb regisztrálni, hogy biztosan legyen helyed. Jelentkezési határidő: 2014. április 1.
Információ Ha további kérdéseid merülnek fel, hívj nyugodtan a 30/364-0-364-es számon, vagy írj emailt: info KUKAC jogapszichologia.hu.

Szeretettel várunk!

Tápláló kapcsolatok