Pszichedelikumok és spiritualitás

Dr. Swami Allan Ajaya pszichoterapeuta és beavatott jógi egy személyben.

Több mint 50 évet átfogó, a pszichedelikumok és a spiritualitás kapcsolatát érintő kutatási eredményeiről számol be a hallgatóságnak – április 1-én a MÜSZI-ben!

Pszichedelikumok és spiritualitás Dr. Swami Allan Ajaya pszichoterapeuta és beavatott jógi egy személyben. Több mint 50 évet átfogó, a pszichedelikumok és a spiritualitás kapcsolatát érintő kutatási eredményeiről számol be a hallgatóságnak – április 1-én a MÜSZI-ben!

A pszichedelikumok haszna és korlátai

Elménk egy csodálatos eszköz. Ahhoz, hogy a jelenlegi társadalomban élni tudjunk, arra korlátozza az információ nagy részét, ami praktikus. Elvárásaink és hiedelmeik segítségével képessé tesz minket mindennapi életünkben való működésre. Ugyanakkor ebből az életből hiányzik a minket a létezés alapjaival összekötő mély intimitás.

A pszichedelikumok időlegesen felszabadítanak elvárásaink és hiedelmeink alól és megnyitnak minket az univerzum általunk addig elhanyagolt gyönyörűségére, az isteni EGY-re. Az emberi tudatosság új állomását mutatják meg, amiben a közvetlen tapasztalat váltja fel a hiedelmeket.

Ugyanakkor azt is látom, hogy a pszichedelikumok önmagukban nem elegek. Még igen mélyreható tapasztalatok esetén is kötnek minket személyiségünk védekezési mintái, amelyeket korai tapasztalataink alapoztak meg. Ahhoz, hogy újra felfedezhessük és megélhessük valódi szelfünket, olyan másokkal szerzett tapasztalatokra van szükségünk, amelyek segítségével “kitanulhatunk” saját leértékelésünkből. Olyan tapasztalatokra, amelyek megmutatják, hogy valójában fürdünk a mindent átölelő feltétel nélküli elfogadásban. Az előadáson ezt a mindannyiunkat tápláló nektárt is megtapasztalhatjuk.

Az előadás nyelve ANGOL, tolmácsunk Bokor Petra lesz.

Időpont 2014. április 1. – 18.00-21.00
Helyszín Művelődési Szint (MÜSZI) Kulturális alkotóközpont és befogadótér – 1085 Budapest Blaha Lujza tér 1. (Corvin áruház III. emelet, Bejárat a Somogyi Béla utca felől, nagy zöld ajtó MÜSZI logóval, csöngess, ha nincs nyitva az ajtó!)

Pszichedelikumok és spiritualitás - MÜSZI, 2014.

Pszichedelikumok és spiritualitás – MÜSZI, 2014.04.01

Létszám Maximális létszám: 90 fő
Ár 2500 Ft a helyszínen
REGISZTRÁCIÓ
Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz regisztrálni:
Információ Ha további kérdéseid merülnek fel, hívj nyugodtan a 30/364-0-364-es számon, vagy írj emailt: info KUKAC jogapszichologia.hu.

Szeretettel várunk!

Pszichedelikumok és spiritualitás