Igaz valóddal kapcsolatban

Tanulj meg biztonságot és bizalmat átélni kapcsolataidban! 

Tapasztald meg egyszerre az egészséges határok meglétét, miközben átéled a mély intimitás határokat felolvasztó élményét ezzel egy időben.

A hétvége témája “Eredeti természetünk nyitott és érzékeny a világra. Az élet eseményei miatt azonban bezáródunk, kifejlesztünk egy hamis selfet, egy nem igazi ént. Ezek után elkezdjük keresni a kinti világban azt, ami teljessé tehetne minket, s természetszerűleg folyamatosan kiábrándulunk. Az elvonulás alatt elveszítheted önmagadnak ezt a bekorlátozó szemléletét, amely hiányérzetet és szenvedést teremt. Megtapasztalhatod önmagad érzékelésének egy új módját, amely mentes e beszűkítő hiedelemrendszertől. Felfedezheted valódi természetedet, igaz valódat, amely nem függ a külső körülményektől.“Megtanuljuk egyszerre értékelni saját magunkat és másokat. Megtanuljuk, hogyan hallgassunk saját magunkra és másokra nyitottan, hogyan kommunikáljunk tisztán, mindenféle értékelés, előítélet nélkül. Átéljük az egészséges határok meglétének és a határokat felolvasztó mély intimitásnak a paradoxonát. Átéljük a bizalom és a biztonság tapasztalatát kapcsolatainkban. Megtanuljuk, mit jelent értékelni saját magunkat és másokat, megszabadulunk automatikus reakcióinktól, elvárásainktól nemcsak mások, hanem saját magunk irányába is. Így lehetünk valóban érzékenyek, teljes mértékben élők, valóban saját magunk.
Időpont

2014. április 4-5-6.

(péntek: 17:00 – 20:30, szombat 9:30 – 20.30, vasárnap 9.30 – 17.00)

Helyszín Fatornyos Fogadó – Szokolya, Királyrét – http://fatornyosfogado.hu/

Fatornyos Fogadó

Fatornyos Fogadó

Oktatók Vezetők: Dr. Szvámi Adzsaja és Bhavani. A workshop tolmácsolással zajlik.
Létszám Maximális létszám: 22 fő. Szeretettel várunk párokat, szülőket, munkatársakat, és mindenki mást, akik szeretne javítani emberi kapcsolatain.
Ár A három napos program ára 47.000 Ft. Szombat vagy vasárnapra külön nem fogadunk el jelentkezéseket.
Étkezés Napi háromszori bőséges, vegetáriánus étkezés (péntek vacsora, szombat reggeli-ebéd-vacsora, vasárnap reggeli és ebéd).
Szállás A 3-4 ágyas szobákban.
Mit hozz magaddal? Kényelmes ruhát és nyitottságot. :) 
REGISZTRÁCIÓ
A regisztráció két lépésben zajlik:
1. Küldj egy emailt az info kukac jogapszichologia pont hu címre a neveddel, telefonszámoddal és a számlázási címeddel.
2. Fizesd be a teljes részvételi díjat a Kata Bt. Tiszavasvári Takarékszövetkezetnél vezetett számlájára: 68700054-10545021-00000000. A közleményben tüntesd fel az elvonulás dátumát (ápr 4-6 és a nevet, hogy ki fog jönni).
Lemondási feltételek Lemondási feltételek: 28 nappal a kezdésig a részvételi összeg 90%-a, 14-28 nappal a műhely előtt a befizetett összeg 50%-a jár vissza, kezdés előtti 14 napon belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat. További részletek: Általános szerződési feltételek.
Jelentkezési határidő Érdemes minél hamarabb regisztrálni, hogy biztosan legyen helyed. Jelentkezési határidő: 2014. április 1.
Információ Ha további kérdéseid merülnek fel, hívj nyugodtan a 30/364-0-364-es számon, vagy írj emailt: info KUKAC jogapszichologia.hu.

Szeretettel várunk!

2014. április 4-5-6. 2014 Nincs hozzászólás
Igaz valóddal kapcsolatban