Igaz valóddal kapcsolatban

Találd meg, hogyan tudsz legbelülről, igaz Valódból élni és kapcsolatban lenni másokkal! 

Elvonulás április első hétvégéjén Dr. Swami Allan Ajayával, a “Jóga és Pszichoterápia” című könyv egyik írójával a valódi énünk felfedezéséről.

  • 2014. április 4-5-6
  • Fatornyos Fogadó, Királyrét, Szokolya
Elvonulás “Eredeti természetünk nyitott és érzékeny a világra. Az élet eseményei miatt azonban bezáródunk, kifejlesztünk egy hamis selfet, egy nem igazi ént. Ezek után elkezdjük keresni a kinti világban azt, ami teljessé tehetne minket, s természetszerűleg folyamatosan kiábrándulunk. Az elvonulás alatt elveszítheted önmagadnak ezt a bekorlátozó szemléletét, amely hiányérzetet és szenvedést teremt. Megtapasztalhatod önmagad érzékelésének egy új módját, amely mentes e beszűkítő hiedelemrendszertől. Felfedezheted valódi természetedet, igaz valódat, amely nem függ a külső körülményektől.“Megtanuljuk egyszerre értékelni saját magunkat és másokat. Megtanuljuk, hogyan hallgassunk saját magunkra és másokra nyitottan, hogyan kommunikáljunk tisztán, mindenféle értékelés, előítélet nélkül. Átéljük az egészséges határok meglétének és a határokat felolvasztó mély intimitásnak a paradoxonát. Átéljük a bizalom és a biztonság tapasztalatát kapcsolatainkban. Megtanuljuk, mit jelent értékelni saját magunkat és másokat, megszabadulunk automatikus reakcióinktól, elvárásainktól nemcsak mások, hanem saját magunk irányába is. Így lehetünk valóban érzékenyek, teljes mértékben élők, valóban saját magunk.
Tartalom A második hétvége alatt azzal ismerkedhetünk meg, hogyan látja egy beavatott jógamester, ugyanakkor a nyugati világban élő terapeuta saját magunkkal való kapcsolatunkat. Az elvonulás festői környezetben, Budapesttől 60 kilométerre, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén található Fatornyos Fogadóban kap helyet április első hétvégéjén. Meditációs gyakorlatok mellett Svaroopa jóga, erdei levegő, vegetáriánus ételek szolgálják a belső utazást.
Időpont

2014. április 4-5-6.

(Regisztráció, szállás elfoglalása: péntek 15:00-17:00. Program: péntek 17.00-20.00, szombat 7.30-19.30, vasárnap 7.30-16.00)

Helyszín Fatornyos Fogadó – Szokolya, Királyrét – http://fatornyosfogado.hu/

Fatornyos Fogadó

Fatornyos Fogadó

Oktatók Vezetők: Dr. Szvámi Adzsaja pszichoterapeuta és jógamester
Tolmácsok: Holló D. Imola, Szabó Kata.
Létszám Maximális létszám: 40 fő
Ár 47.000 Ft, amely a regisztrációkor egy összegben előre fizetendő.
Étkezés Háromszori bőséges, vegetáriánus étkezés.
Szállás 3-4 ágyas fürdőszobás szobákban   
Mit hozz magaddal? Jógamatracot, több vastag takarót a Svaroopa jógagyakorláshoz, ülőpárnát. 
REGISZTRÁCIÓ
A regisztráció két lépésben zajlik:
1. Küldj egy emailt az info kukac jogapszichologia pont hu címre a neveddel, telefonszámoddal és a számlázási címeddel.
2. Fizesd be a részvételi díjat a Kata Bt. Tiszavasvári Takarékszövetkezetnél vezetett számlájára: 68700054-10545021-00000000. A közleményben tüntesd fel az elvonulás dátumát (ápr. 4-6) és a nevedet.
Lemondási feltételek Lemondási feltételek a befizetéssel regisztráltak számára: 4 héttel a kezdésig a részvételi összeg 90%-a, 14-28 nappal a műhely előtt a befizetett összeg 50%-a jár vissza, kezdés előtti 14 napon belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat. További részletek: Általános szerződési feltételek.
Jelentkezési határidő Érdemes minél hamarabb regisztrálni, hogy biztosan legyen helyed. Jelentkezési határidő: 2014. március 31.
Információ Ha további kérdéseid merülnek fel, hívj nyugodtan a 30/364-0-364-es számon, vagy írj emailt: info KUKAC jogapszichologia.hu.

Szeretettel várunk!

2014. április 4-5-6 Elvonulás Egyéni Nincs hozzászólás
Igaz valóddal kapcsolatban