Az ellentétek kibékítése

Mindennapjainkban számos látszólagos ellentét között éljük életünket.

A jó-rossz, én-másik, szenvedés-öröm ellentétpárjaival való azonosulás miatt születő konfliktusokról és ezek feloldásáról szól a Rácz Jenő Iván rendelőjében tartott Szvámi Adzsaja előadás.

Téma Az ellentétek szembenálláshoz vezetnek. Jelenlegi világunkban az ellentétek nagy teret hódítanak, legyen az én-másik, jó-rossz, szeretem-utálom, élvezet-fájdalom, nő-férfi, nyer-veszít és így tovább…Ha magunkat e látszólag szemben álló erők valamelyikével azonosítjuk, az számos konfliktushoz vezet az életünkben. Fedezd fel, hogyan tudod meghaladni e princípiumokkal való azonosulást, hogyan találd meg az egyensúly teljességét, miközben továbbra is részt veszel az ellentétek játékában, éled mindennapi életedet!
Időpont

2014. április 08. 18:00

Helyszín Oktogon Pszichoterápiás Magánrendelő és Életviteli Tanácsadó
1067 Budapest, Aradi u. 17., fszt. 3.
Kapukódtáblán keresd a “RENDELŐ” feliratot.

Oktogon Pszichoterápiás Magánrendelő

Oktogon Pszichoterápiás Magánrendelő

Oktató Dr. Swami Allan Ajaya 74 éves pszichoterapeuta és beavatott jógamester, a “Jóga és Pszichoterápia” című könyv egyik írója. Elmúlt 50 évét annak szentelte, hogyan tud a pszichoterápia, a spirituális gyakorlás, és a jóga tartós változáshoz vezetni személyiségünkben és emberi kapcsolatainkban.
Létszám Maximális létszám: 50 fő.
Ár Az előadás ára 4.000 Ft.
REGISZTRÁCIÓ
Hogy biztosan legyen helyed, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot a neveddel és az email címeddel.
Jelentkezési határidő Érdemes minél hamarabb regisztrálni, hogy biztosan legyen helyed. Jelentkezési határidő: 2014. április 4.
Információ Ha további kérdéseid merülnek fel, hívj nyugodtan a 30/364-0-364-es számon, vagy írj emailt: info KUKAC jogapszichologia.hu.

Szeretettel várunk!

Az ellentétek kibékítése